Hello, world!

Every addition to true knowledge is an addition to human power.
Horace Mann

Fiind primul articol pe blog, ne-am gandit ca acesta e titlul cel mai potrivit (inspiratie de programator). Dar sa incepem frumos, cu prezentarile.

Pricy e un proiect dezvoltat de 3 programatori: Sorin, Vlad si Simona. A inceput acum cativa ani cand noi am devenit oameni (aproape) seriosi, la (aproape) casele noastre si a trebuit sa ne cumparam…de toate. Fiind tineri, pe picioarele noastre, nu aveam un buget generos, deci a inceput goana dupa oferte. Si dintr-o data ne-am trezit petrecandu-ne timpul liber citind newsletter-uri si facand comparatii de preturi. Dar sa fim seriosi, cine are rabdare sa faca asta prea mult timp?
Asa ca ne-am gandit…facem programe pentru altii, de ce sa nu facem unul si pentru noi? Intai a fost un program micut, rulat pe calculatoarele noastre. Inregistram preturile de la cateva magazine mai mari, le puneam intr-o baza de date locala.

Si nu mica ne-a fost mirarea sa vedem ca unele reduceri nu sunt chiar reduceri. De exemplu, la un magazin produsele aveau un pret mai mic chiar decat cel care era la „oferta” la alt magazin. Noi ne-am terminat cumparaturile, dar ne uitam la micul nostru program care ne-a ajutat sa ne permitem ceea ce ne doream. Si asa ne-am decis ca informatia trebuie sa circule liber, lumea sa vada ce vedem si noi.

Am crescut intre timp, am invatat multe, la fel si Pricy. Stim ca sunt multe site-uri care compara preturi, dar stim si ca noi suntem altfel. Cea mai importanta componenta a lui Pricy, din punctul nostru de vedere, e extensia de Chrome:

https://chrome.google.com/webstore/detail/jnpfnacconjipomhfkphknjfmcnhagpb

Daca nu ati instalat-o, va recomandam sincer sa o downloadati. Folosind-o, aflati cu un singur clic 3 lucruri :

1. evolutia pretului produsului la care va uitati – sub forma de grafic

2. pretul produsului la celelalte magazine

3. produse asemanatoare si preturile lor

Informatiile oferite de extensia de Chrome

Informatiile oferite de extensia de Chrome

Un alt lucru care ne deosebeste de celelalte siteuri este faptul ca indexam si magazinele mari (de exemplu: Altex, Media Galaxy, Flanco, eMAG) care nu ofera datele lor nimanui.

Daca v-am ajutat sa economisiti catusi de putin, nu va cerem decat un lucru: recomandati Pricy si prietenilor vostri. Ne ajutati si pe noi, ii ajutati si pe ei sa profite de ofertele adevarate.

Iar daca doriti sa ne semnalati probleme, sa ne oferiti sugestii, folositi cu incredere formularul aflat aici :

https://www.pricy.ro/Home/Contact

Cineva sigur citeste si veti primi raspuns!

Lasă un comentariu