Black Friday in fiecare zi

The key to everything is patience. You get the chicken by hatching the egg, not by smashing it.
Arnold  H. Glasow

Black Friday a devenit un fenomen si in Romania. Unii il intampina cu entuziasm, altii cu reticenta, dar cei mai multi dintre noi il asteptam cu multa curiozitate. Impactul reducerilor afisate de Black Friday ne face sa credem ca totusi, daca e sa fie o reducere, tot de Black Friday va fi cea mai buna oferta.

Pricy e aici ca sa va demonstreze ca, avand putina rabdare si folosindu-va de plugin-ul de Chrome, puteti beneficia de reduceri excelente si in restul anului.

In postarile anterioare am vorbit despre wishlist si despre plugin-ul de Chrome. Azi va voi demonstra cum, folosind cele doua unelte impreuna, pot cumpara un produs la acelasi pret pe care l-a avut de Black Friday.

Sa zicem ca gasesc la un magazin un produs care imi place.

bf1

Norocul meu, pare sa fie si la reducere (30% – un procent foarte atractiv). Daca nu am pluginul de la Pricy, cumpar produsul si sunt convins ca am facut o afacere. Sa vedem daca folosind pluginul se schimba ceva. Cu un click, vad graficul schimbarilor de pret.

bf2

Pretul produsului de Black Friday

Produsul a avut un discount mai bun de Black Friday. Normal, zic in gandul meu. Dar stai!

bf3

Produsul are acelasi pret si in februarie

In urma cu doar cateva zile, a avut exact acelasi pret ca de Black Friday! Deci oferta cea mai buna nu e rezervata doar zilei „magice” din noiembrie. Si daca o ratezi atunci, se pare ca te mai poti intalni cu ea!

Deci, ce e de facut?

In primul rand, instalati pluginul de Chrome de la Pricy (instructiuni detaliate primiti aici):

https://chrome.google.com/webstore/detail/jnpfnacconjipomhfkphknjfmcnhagpb

Inainte de a cumpara, verificati daca produsul a avut vreodata un pret mai bun decat cel afisat. Daca nu, felicitari si sa-l folositi sanatos!

Daca a avut un pret mai mic, este foarte posibil ca oferta sa revina. Nu e o solutie sa verificati mereu daca s-a schimbat pretul. Mai ales pentru ca Pricy.ro face acest lucru automat pentru dumneavostra. Trebuie sa deveniti utilizator inregistrat pe Pricy.ro (proces care ia sub 1 minut, mai ales daca folositi contul de Facebook). Apoi, setati o alarma si adaugati produsul in wishlist (puteti citi un scurt tutorial aici). Veti primi email de la Pricy atunci cand pretul se modifica. Astfel, aveti siguranta ca ati profitat de oferta cea mai buna.

Pricy va pune la dispozitie instrumentele si informatia. Depinde de dumneavostra sa le folositi si sa iesiti mereu castigatori!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s